Alleen voor de echte fans!

Ajax

René van der Gijp doet hilarische imitatie van Šutalo bij Vandaag Inside

ajax

Ajax-speler Josip Šutalo is het onderwerp van gesprek nadat hij in de schijnwerpers stond tijdens de talkshow ‘Vandaag Inside’. René van der Gijp nooit verlegen om zijn ongezouten mening te delen heeft de jonge verdediger op komische wijze onder vuur genomen na zijn optreden in de klassieker tegen PSV.

Het duel dat meer weg had van een slaapverwekkende schouwspel dan een voetbalfeest bood genoeg materiaal voor Van der Gijp om Šutalo op de hak te nemen. De Kroatische verdediger die naar Amsterdam kwam met een prijskaartje van maar liefst 23 miljoen euro werd het mikpunt van spot na een actie waarbij zijn voorzet meer leek op een verdwaalde raket richting de tribunes dan een doordachte pass. Het moment waarop Šutalo vervolgens ook nog eens op komische wijze ten val kwam was koren op de molen voor Van der Gijp die het niet kon laten dit na te doen in de studio tot groot vermaak van het publiek.

De voormalige profvoetballer en analist spaarde de jonge Ajacied niet en bestempelde hem als een ‘totale miskoop’ en een speler die ‘er niks van bakt’. Deze harde woorden staan in schril contrast met de lovende kritieken die Šutalo ontving van voormalig trainer Steijn, die hem ooit omschreef als één van de beste aankopen van Ajax van het afgelopen jaar.

Voor Šutalo betekent dit ongetwijfeld een extra uitdaging om zijn critici de mond te snoeren en te bewijzen dat hij zijn forse transfersom waard is. De vraag is nu hoe de jonge verdediger zal reageren op deze spot en of hij de kracht vindt om zich te herpakken en zijn ware potentieel op het veld te tonen.