Alleen voor de echte fans!

Ajax

Steven Bergwijn mogelijk op weg naar Bayern München

ajax

Na eerdere geruchten over belangstelling vanuit Saudi-Arabië voor Ajax-aanvoerder Steven Bergwijn lijkt nu een nieuwe topclub in de race te zijn voor zijn handtekening. Volgens bronnen dichtbij de club is Bayern München geïnteresseerd in de vleugelspeler. Hoewel de interesse uit Saudi-Arabië op niets uitliep mogelijk door de vraagprijs van €40 miljoen die Ajax verlangt zou Bayern München bereid zijn om dit bedrag op tafel te leggen.

Een transfer naar Bayern München zou voor Ajax financieel aantrekkelijk zijn, aangezien zij hiermee niet alleen geen verlies lijden op Bergwijn, maar zelfs een mooie winst kunnen boeken. Bergwijn die eerder aangaf een voorkeur te hebben voor een terugkeer naar de Premier League, werd eerder in verband gebracht met West Ham United. Echter, deze geruchten lijken ongegrond.

De mogelijke overstap naar Bayern München zou een belangrijke stap kunnen zijn in de carrière van Bergwijn. Ajax en Bayern München hebben nog geen officiële verklaringen afgegeven over deze mogelijke transfer.