Alleen voor de echte fans!

Ajax

Keert Tagliafico terug bij Ajax?

ajax

Ajax-fans zitten op het puntje van hun stoel, want de grote vraag is: komt Tagliafico terug? Mike Verweij journalist van De Telegraaf laat in de podcast Kick-Off een licht schijnen over deze kwestie. Via Twitter vermeldt hij dat de zaakwaarnemer van Tagliafico geen signalen geeft over een mogelijke terugkeer.

Valentijn Driessen ook van De Telegraaf is duidelijk enthousiast over de potentiële rentree van Tagliafico. “Het zou een slimme zet zijn,” zegt hij. “We hebben hem gemist. Sosa haalt het niet bij hem en Martha is nog te groen. Zonder Tagliafico komen we misschien weer uit bij Hato of Rensch, en dat is niet wat we willen.”

De geruchtenmolen draait niet alleen om Tagliafico. Er wordt ook gespeculeerd over Francisco Conceição. Volgens het Portugese dagblad Record overweegt Ajax hem vervroegd terug te halen van zijn uitleenperiode bij FC Porto. Dit lijkt echter een lastig verhaal. Er is geen ontbindingsclausule in zijn contract en FC Porto staat niet open voor een vroegtijdig vertrek. Verweij reageert: “Het is zelden mogelijk om spelers halverwege het seizoen terug te halen. Maar áls het zou kunnen met Conceição… Dat zou zeker een aanwinst zijn.”

De Ajax supporters wacht in spanning af. Zal Tagliafico zijn glorieuze terugkeer maken? En wat gebeurt er met Conceição? De tijd zal het leren.

Geef een reactie